Zagen op locatie

Mobiele houtzagerij

Heeft u een boom in uw tuin of op uw terrein die getransporteerd moet worden? Wij beschikken over een speciale zaag die grote omgevallen bomen ter plaatse kan zagen. Onze mobiele houtzagerij maakt gebruik van een speciale zaag in een op maat gemaakt frame en geleiderailsysteem. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt werken, zelfs in de moeilijkste en meest uitdagende situaties.

Of we nu bomen omzagen voor verwijdering als gevolg van stormschade of gewoon onze klanten helpen met het opruimen van boomstammen op hun terrein, onze mobiele houtzagerij is geschikt voor de klus. Door de grote zaagcapaciteit van de mobiele zagerij (tot 1,70 meter breed) kunnen wij met deze zaag de omvang en het gewicht van boomstammen drastisch verminderen, waardoor ze gemakkelijker en veiliger te transporteren zijn. 

En door deze mobiele zaag te gebruiken in plaats van een kraan, besparen we veel tijd en moeite en kunnen we op plekken grote bomen transporteren waar een kraan niet kan komen. Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar team van boomexperts die een boom uit uw tuin of van uw terrein kan verwijderen, neem dan contact met ons op.

Meubelmakerij

uw eigen hout

Verwerking van uw boom tot houten meubel

Wanneer wij een boom voor u verzagen, heeft u de mogelijkheid om het hout te laten verwerken tot bijvoorbeeld een meubelstuk in uw huis of u kunt de boom laten verwerken tot houten planken of balken. 

Wij verwerken het meubelstuk in onze meubelmakerij of houtzagerij. Als het hout van voldoende waarde is ontvang u 10% korting op het product. In onze meubelmakerij maken wij bijvoorbeeld boomstamtafels, borrelplanken, houten kasten en nog veel meer mooie producten van hout.

Gratis een nieuwe boom in uw tuin

Ons doel is om voor elke boomstam die wij verwerken in onze werkplaats minstens twee nieuwe bomen terug te plaatsen. Nieuwe bomen planten we normaal gesproken in onze boomplant projecten

Wanneer u gebruikt maakt van onze dienst met mobiele boomzaag, dan ontvangt u minstens één nieuwe boom terug voor in uw tuin/terrein. Wilt u geen nieuwe bomen, dan zorgen we ervoor dat de boom geplant wordt in één van onze boomplant projecten. 

Mobiele zagerij

Uw boom laten verzagen op locatie​

Bij Hoeksch Hout helpen we u graag bij het verzagen van uw  bomen uit uw tuin. Wij rekenen voor al onze kapwerkzaamheden slechts 65 euro per uur. In de meeste gevallen kost het kappen van een boom ons ongeveer een dag, afhankelijk van de grootte. 

Als u wilt dat wij uw boom verwijderen en naar onze eigen zagerij vervoeren, doen wij dat graag zonder extra kosten. 

Wat uw wensen ook zijn, u kunt er zeker van zijn dat ons team van ervaren professionals er alles aan zal doen om u bij elke stap van het proces kwaliteitsservice te bieden.

FAQs

Veel gestelde vragen

De zaag die wij gebruiken voor het verzagen van een boom uit bijvoorbeeld uw tuin, kan zagen tot een breedte van 170 centimeter. In de meeste gevallen is dit ruim voldoende. 

Ja, in onze houtzagerij kunnen we uw boom verzagen in verschillende maten planken of balken. 

Ja, dat kan. Wij verzagen uw boom met onze mobiele houtzagerij, daarna verwerken wij uw boom in onze houtzagerij tot een meubelstuk naar wens. Op onze producten pagina kunt u zien wat wij allemaal gemaakt hebben. 

Contact

Stel hier uw vraag