op maat gemaakt

Houten overkapping op maat

Wilt u een houten overkapping op maat kopen? Bij Hoeksch Hout maken we houten overkappingen voor in uw tuin of voor aan uw huis. Kenmerkend voor onze overkappingen zijn de details van de boom die u terug ziet in uw nieuwe overkapping. Heeft u liever een strak ontwerp, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 

Wij helpen u graag met een overkapping die perfect bij uw tuin en woning past. Alle overkappingen worden geleverd met lokaal hout uit de Hoeksche Waard. Wij maken nooit gebruik van hout dat uit massakap is verkregen. Verder maken we graag een sedum dak aan op uw nieuwe overkapping om het stukje tuin dat u inlevert door een overkapping, weer terug te geven aan de natuur. 

Meubelmakerij

Tuinoverkapping op maat

overkapping voor uw tuin

Als u op zoek bent naar een unieke overkapping dat de vormen van de boomstammen toont, dan is een overkapping van Hoeksch Hout precies wat u zoekt. Wij hebben namelijk de mogelijkheid details van de boom te behouden en deze op een natuurlijke manier te verwerken in de overkapping. Wanneer u liever een strakke overkapping in uw tuin wil is dat geen enkel probleem!

Duurzaam hout voor uw overkapping

Hoeksch Hout maakt alleen gebruik van lokaal hout uit de Hoeksche Waard. De houtsoorten die we gebruiken zijn niet getransporteerd vanuit een massakap bos aan de andere kant van de wereld. 

FAQs

Veel gestelde vragen

Hoeksch Hout is elke werkdag open van 09:00 tot 17:00. Om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is voor u, vragen wij u altijd even een afspraak te maken telefonisch of via de mail

Nee, wij werken alleen met houtsoorten die voorkomen in de Hoeksche Waard. Bovendien bestellen wij geen hout, maar zijn wij afhankelijk van wat de natuur ons geeft. 

Alles wat van hout gemaakt kan worden, dat maken wij in onze meubelmakerij of  houtzagerij

 

Wij streven ernaar om voor elke boom die wij verzagen, minimaal 2 bomen terug te planten. Dit doen we tijdens onze boomplant projecten

Contact

Stel hier uw vraag