Voor binnen en buiten

houten bank

Wanneer u op zoek bent naar een  op maat gemaakte houten bankje voor binnen of een houten bankje voor buiten, dan kan de meubelmakerij van Hoeksch Hout u verder helpen. Wij werken we met lokaal hout uit de Hoeksche Waard. Wij maken uw houten bank precies op maat voor uw ruimte en behoeften, zodat de bank er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect staat in uw woning of tuin.

Wij verwerken alleen hout uit de Hoeksche Waard, hierdoor hebben wij boomstamtafels van eiken, populier, notenhout en nog vele andere houtsoorten. Als het ruwe hout eenmaal door onze meubelmakers is verwerkt, kunnen we bijvoorbeeld prachtige houten banken voor bij de eettafel op maat maken in verschillende stijlen en diktes. Of u nu een bank voor 4-personen nodig heeft of iets groters, we kunnen altijd aan uw wensen voldoen. En omdat ons hout vaak volledig gedroogd is en op voorraad is, kunnen we snel en betrouwbaar een houten bank vervaardigen binnen slechts 4-6 weken. Voor ons is het maken van hoogwaardige producten iets wat we vaker doen, we helpen u graag verder.

Meubelmakerij

ambachtelijk maatwerk

houten eetkamer bank op maat

Als u op zoek bent naar een uniek meubelstuk dat de vormen van de natuur mooi toont in uw eetkamer, dan is een houten eetkamer bank van Hoeksch Hout  precies wat u zoekt. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om de schors van de boom te verwijderen, maar de natuurlijke vormen van de boom te behouden. Wanneer u liever een strakke bank heeft is dat geen enkel probleem, deze kunnen we ook maken in onze meubelmakerij!

FAQs

Veel gestelde vragen

Hoeksch Hout is elke werkdag open van 09:00 tot 17:00. Om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is voor u, vragen wij u altijd even een afspraak te maken telefonisch of via de mail

Nee, wij werken alleen met houtsoorten die voorkomen in de Hoeksche Waard. Bovendien bestellen wij geen hout, maar zijn wij afhankelijk van wat de natuur ons geeft. 

Alles wat van hout gemaakt kan worden, dat maken wij in onze meubelmakerij of  houtzagerij

 

Wij streven ernaar om voor elke boom die wij verzagen, minimaal 2 bomen terug te planten. Dit doen we tijdens onze boomplant projecten

Contact

Stel hier uw vraag