Welkom bij

De Zagerij

Hoeksch Hout is in de Hoeksche-Waard dé houtzagerij. Wij verzamelen jaarlijks partijen lokaal hout van gerooide bomen uit de Hoeksche Waard. Hiermee vullen wij onze ruime voorraad stammen aan. Wij werken dan ook graag en veel met lokale houtsoorten: eiken, iep of populier. Minder voorkomende houtsoorten zoals douglas en robinia zagen wij ook maar enkel op bestelling. Voor andere beschikbare houtsoorten of onze voorraad neem dan gerust contact met ons op.

Op bestelling leveren wij vers gezaagde boomstamdelen, deze worden fijnbezaagd op onze bandzaag. Naast boomstamdelen kunnen we in onze zagerij planken en balken tot op de mm nauwkeurig zagen op iedere gewenste maat. Het hout kan vervolgens natuurlijk (op de wind) worden gedroogd maar kan ook gedroogd worden in een droogcel, dit versnelt het proces aanzienlijk.

uw

Project

Heeft u een project? Geef uw wensen en maten door, dan zorgen wij voor hout op maat zodat u direct aan de slag kunt met het vervaardigen van uw veranda, tuinhuisje, schutting of (tuin)meubelen.

Alle

soorten

Altijd

Uniek

100%

Tevreden

Hoeksch Hout

Voor alle toepassingen

Door onze voorraad stammen en eigen zaag zijn wij in staat om vele wensen te leveren. Iedere gezaagde plank of balk wordt ook door ons met het oog nog eens gecontroleerd en geselecteerd.

Daardoor zijn wij in staat fijnbezaagd duurzaam hout te leveren. Planken en schaaldelen worden vervolgens opgelat geleverd. Voor onze klanten werken wij veel op bestelling. Ook hebben wij een standaard voorraad welke veelal volstaat. Samenwerking met schaverijen, meubelmakers en timmerbedrijven is altijd mogelijk zodat wij het beste eindproduct voor u kunnen creeren. Neem hiervoor contact met ons op.